Nyt(h)årsfestivitas 2009-2010

Johnny Margrethe holdte tale

Johnny Margrethe holdte tale for os alle sammen. I år med budskab om at tage den med ro.

Så er festen overstået, og nu gør der nas. Det var som altid en rigtig god fest med lækker mad, masser af øl, underlig musik og romerdans til langt ud på morgenen.

Menuen bestod i år af laskeroulade, krabbekløer, krebsehaler, stenbiderrogn og æggestand serveret med hvidvin til forret. Oksemørbrad brunet i baconfedt og stegt i ovn, flødekartofler med bacon og ost, whiskeysauce og tomatsalat serveret med rødvin og øl til hovedret. Til dessert var der italiensk is med smag af tiramisu og tilbehør af rommarineret blommer serveret med rommarinade. Derefter var der hinbærroulade serveret med portvin og stærk hestekaffe. Efter midnat var der kransekage med Champagne (fra Champagne!). Til natmad var der nacho chips med to slags salsa og guaccamole. Hvad synes du om det?

Jonas og den stive snemand

Jonas og den stive snemand fik sig en hyggelig krammer.

Vejret var blev i løbet registreret til -14 grader i løbet af dagen, men på trods af det, var tågen svær at se igennem. Faktisk kunne vi kun se naboens krudt. Derfor fik de en masse opmuntrende tilråb. Det vil vi gerne undskylde for.

Selv havde vi ikke købt noget af det vilde krudt. Der var så meget fut i drengerne, at det slet ikke var nødvendig. I øvrigt havde vi et mindre arsenal af bordbomber. Som alle ved, er det en fordel at fjerne plastichætten – det gælder også bordbomber. Fy faen!!

Traditionerne skulle jo holdes ved lige, og det har ikke været en ordentlig tur i Sommerhuset, hvis ikke der var besøg i busken. Selv om det var koldt, så lykkedes det alligevel.

Skihop

Skihopperen A. Wank viste os, hvordan det (ikke) skulle gøres. Det var meget flot!

Efter at alle var blevet luftet tog festen en mere alvorlig drejning. I den periode forsvandt en bette kasse øl, en flaske Morgan og lidt andet godt. Nogle blev trætte, nogle blev fjollet og andre tog bare lige en øl mere. Derefter blev der lavet kaffe, og SÅ skulle vi også i seng.

Dagen efter gjorde det hele nas, og så blev der gjort rent, set skihop og en fantastisk spionfilm (eller…).

Det er endnu ikke opklaret, hvorfor Thomas H’s bil lugter af død bæver, men føj hvor er den styg!

Du kan også følge hele aftenens forløb i billeder lige her: http://galleri.kratlusker.dk/Nyt%E5r/Nyt%E5r%202009-2010/2009-12-31%20-%20Festivitas/