Email jokes

Vi vil først lige starte med at sige, at vi er blevet grundigt inspireret til dette af Alexanderband. Det er en flok hyle morsomme og fornøjelige mennesker at dømme efter deres hjemmeside. Det er dem, der har fundet på konceptet, vi har genbrugt i bedste Kratluskerstil og herunder vil beskrive.

Vores email jokes er som navnet nok antyder en stribe morsomme emails, vi har sendt til folk rundt omkring i det ganske danske land for at finde ud af, hvad folk rent faktisk svarer på – og det er virkeligt overraskende!! Vi har selv moreret os fyrsteligt med at skrive disse emails, der er sendt fra vores kære usynlige ven Edvard Rørdal, men osgå over at læse nogle af de svar, vi har fået. Vælg mellem de forskellige emails på listen, og læs hvad der er blevet skrevet.

Det skal nævnes at langt størstedelen af disse emails er skrevet i beruset tilstand, hvilket er den primære årsag til de mange stave- og tastefejl de indeholder.

Skulle der være nogle, der skulle der føler sig trådt på over, at vi har hængt dem ud på denne side, må de endelig skrive til webmaster @ kratlusker.dk, så skal vi nok fjerne emailen fra siden.

Liste med emails

Skriv et svar