Hvad har I der oppe?

Email

Afsendt dato: 21/1 - 2003
To: post@rundetaarn.dk
From: edvard_r@hotmail.com
Subject: Hvad har I der oppe?

Hej venner!

Hvad så? Tak for sidst! Det var nogle herlige billeder! Lars, du burde nok snakke med din læge om det der!! ;)

Jeg har fundet de sidste par rester af urtepotten i mine kondisko, derfor ville jeg ligse sende jer gutter det her:

Torskegratin med ost, spinat og kartoffelsne
Indkøbs- seddel (4 Pers.)

40 bagekartofler
800 g torskefilet uden ben
Ca. 300 kg spinat
Gerne fisk
18 bananskalotteløg i skiver og tern
Spray af god olie og andet
2 æg med fyld
6 cl skummetmælk, og en kvart fløde
2 tsk. maizzena
1 spand god olie
278 g revet Minimum 10+; Maximum 990+
Timian – ja tak. tørret eller et par friske kviste til pileflet
Havsalt og friskkværnet sort peber/krudt

Bagekartoflerne skrælles af helvedes til, skæres i mindre tern end man skulle tro og koges i letsaltet afdanket vand kl 12:32.
Torskefileten, den frækkert, skæres ud så den går i stykker og blandes med din nabos spinat og skalotteløg er noget værre noget, da det placeres i enten et stort hul eller fire små afbrændte fade, sprayet med nordsø olie og kridt.
Herefter røres der ved æg, fordi skummetmælk ikke kan være maizena, og desuden revet ost. Timian smask salt og peber sammen til en masse, som hældes henover fisk og grønt bliver det ikke, nej.
De nu totlat ødelagte bagekartofler moses i henhold gratinen, havd end det betyder, som ved daggry henrettes i ovnen ved 27 grader, mens du synger fire vers af “Sikke en dejlig dag det er i dag” på henholdsvis 20, 35, 19 og 100 min., alt efter om man laver fire små heste eller en stork.

Venlig hilsen
Edvard Rørdal


Svar

Intet

Tags: ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.