Politiske kartofler

Afsendt dato: 6/5 - 2003 kl 1918
 To: fakta@fakta.dk
 From: edvard_r@hotmail.com
 Subject: Politiske kartofler

Hejsa Fakta!

Jeg er en person, der er meget interesseret i TV-politik. Og i op til flere sammenhænge har jeg hørt om “Politiske Varme Kartofler”. Det jeg så var interesseret i var at høre om det var noget du/I ligger inde med. Eller evt. kunne forklare hvor i alverden jeg ville kunne få fat i noget lignende.

Jeg er på herrens mark, forstår du nok…

Venlig hilsen

Edvard Rørdal

Ps. Carbon est lapis con requiem.


Svar

Modtaget dato: 6/5 - 2003 kl 1941
From: 'Henrik Nygaard' Henrik.Nygaard@fakta.dk
To: 'Edvard Rørdal' edvard_r@hotmail.com
Subject: SV: Politiske kartofler

Hej Edward

Tak for din mail.

Jeg må beklage, men vi har ikke den vare i sortiment. Derimod ved jeg, at de kan købes i kiosken på Christiansborg…

Med venlig hilsen

Henrik. Fakta-kundeservice

Skriv et svar