Hvordan bliver man Pave?

Email

Afsendt dato: 28/1 - 2002
To: david.nielsen@katolsk.dk
From: edvard_r@hotmail.com
Subject: Hvordan bliver man pave??!

Hejsa du troende kristen!

Ehmm… Jeg har lige nogle spørgsmål som du tit har år fået før! Men er du ikke en flink mand der gerne vil svare på dem en gang mere?

Jeg kunne meget godt tænke mig at vide hvordan man bliver paven! Altså… Er det noget man sådan arver, eller er det noget man kan betale sig fra? Og hvad med tøjet? Skal man passe det på forhånd? Jeg mener, den der hat ser da meget lille ud til ham. Jeg kan da ikke tro at han har købt den selv…

Egentligt tror jeg ikke særligt meget på ret mange ting, faktisk. Men paven! Han er god nok! Ham kan jeg godt lide! Tror du egentligt også på paven? Ehmm… Nej, det jeg er meget bekymret for er om han har det godt, og om han kender ham der skal være pave næste gang der er valg. Eller hvordan det nu fungerer. Jeg har levet i mange år, men er endnu ikke blevet spurgt om hvad JEG synes skulle være pave. Altså… Personligt kunne jeg godt tænke mig det, men jeg tror ikke hvid er min farver, og så er det heller ikke så smart igen, fordi jeg ikke er så god til latin og italliensk.

Har I noget reklame-materiale for pavens sidste kampagne? Fejre han egentligt nytår? Eller tror han ikke på sådan noget. Jeg ved ikke helt selv om jeg skal tro på det. Jeg mener… Den teori med at det var noget fyrværkeri der gjorde at man skulle stille uret en time tilbage… Den holder ikke helt vand gør den? Eller… Jo måske! Tage i betragtning hvad SÅ mange andre mennesker tror på i dag er det faktisk ikke helt usandsynligt,egenligt…

Men kære højre-håndstroende ven, er det muligt at få opskriften på det der brød man spiser når man bliver konfirmeret? Jeg kunne nemlig godt forestille mig at det kunne være ret interessant at bruge sådan en søndag formiddag når man sidder med sin morgenkaffe i sengen og hygger med avisen.

Da jeg rejser til Skåne om fjorten dage for at fange fluer til at fiske med håber jeg meget at kunne få et svar inden. Det ville give mig nyt stof at tænke på i en lang periode. Mindst 28 dage!

Håber snart at hører fra dig!

De venligste hilsner
Edvard Rørdal


Svar

Intet

Skriv et svar