Kan I bruge noget billigt skrot?

Email

Afsendt dato: 20/11 - 2001
To: admin@genvinding.dk
From: edvard_r@hotmail.com
Subject: Kan I bruge noget billigt skrot?

Hej! (Kan man være bekendt at kalde jer Skrot-mennesker?)

Jeg har være ovre på jæres hjæmmeside www.skrot.dk. Og lige sidder jeg og brænder inde med en masse spørgsmaal. Er det her jeg skal stile dem?

Det jeg undre mig mest over er hvordan kan I sortere Skrot fra alt muligt andet skrammel der simpelthen er for daarligt til at egne sig til Skrot.dk?

Nu ved jeg godt at jeg er en ældre herre der endnu ikke har lært at forstå denne nymodens teknologi, men alligevel ville jeg meget gerne have lov at være fræk og på samme tid spørge om hvor I gør af alt det Skrot I finder? Gemmer I det, eller er det godt nok meningen at I ska bruge det igen? Jeg mener, kan man godt det i dag? Havde man kunne det dat jeg var ung ville det have sparet os for en del besvær vil jeg mene. Om ikke andet, saa en del plads.

Der var ogsaa en del andre spørgsmaal jeg gerne ville have stillet jer, men dem har jeg glemt. Skidt (eller bør man sige Skrot her?), det var nok ikke noget særligt vigtigt tror jeg ikke.

Jeg haaber meget at hører fra jer inden nytaar. Mange tusinde tak for jeres behjælpelighed. Det var sandeligt pænt af dem.

Venlig hilsen

Edvard Rørdal


Svar

Intet

Skriv et svar