Behandling af Tintændstik

Email

Afsendt dato: 12/8 - 2001
To: tintin@iloveu.dk
From: edvard_r@hotmail.com
Subject: Behandling af Tintændstik...

Hejsa kære fans!!

Jeg har været inde og læst en masse på jeres hjæmmeside. Altsammen men jeg støvsugede og stoppede strømper. (Ret frisk kombination!). Jeg har fundet en række spørgsmål dem kunne jeg ikke finde i morges så jeg skriver lige nu noget andet…

Først og fremmest vil jeg gerne vide hvilken farve Tintin bliver hvis man kvæler ham. Er det noget i ved noget om? Og hvad nu hvis han bliver flov? Hvad sker der sø`æå? Er det noget der kan anbefales`*`?

Er tintin nogle gange blevet violintaget`? evt. af en anden mand med en voldig pendant?

Hvorfor gaar han aldrig med hat`*=? Er det frdi han ikke kan lide en hat? Har du en retskrivningsordbog? For vi kna ikke slaa ordet Kaptajn Haddock op? Jeg tror selv det kan have noget at gøre med at jeg har lagt en stor sten oven paa min bog. efter stater har jeg synes at den var egentligt ok fed!

Hvem er Tournesol`Er det MIG?? Jeg har selv bange anelser om at jeg har en snorkel.

Er det muligt at få en grotesk uddybning af en tegning at Susse Vold fra jeres side? Ville det tage for megetaf jeres dyrbare læseti`? For jeg vil nødig stå jer i vejen. Eller på vejen faktisk…

Bum bum bummelum…

Edvard Rørdal

PS. Knus DSB!!


Svar

Intet

Tags: ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.