Billig grus

Email

Afsendt dato: 16/2 - 2001
To: flugger@flugger
From: edvard_r@hotmail.com
Subject: Billig grus

Kære Flügger,

Jeg skriver hermed til jer for at hører om jeres produkter. Jeg har jeg købt noget billigt grus ved et firma der hed Discount-Grus A/S. Firmaet er er lukket nu. Det gik vist under. Problemet med gruset er at der var af så ringe kvalitet at farven er ved at falme nu. Det har naget mig den sidste tid. Det var aller værst her til sommer, der var meget lyst udenfor. Derfor vil jeg hører jer om det skulle være muligt at finde noget maling der skulle kunne males på selve gruset for at give det den gamle glød igen. Jeg håber det er muligt. Hvis det er tilfældet vil jeg gerne hører hvor meget det ville komme til at koste pr. liter og hvor meget I vil anbefale at bruge til en grusplads på omkring 125 kvadratmeter. Skal keg kun male det øverste lag, eller ville det være en idé at vende gruset en gang imellem og derefter male det igen? I så fald, hvor mange gange vil I anbafale?

Venlig hilsen

Edvard Rørdal


Svar

Modtaget dato: 19/2 - 2001
From: "salg-marketing flugger" salg-marketing@flugger.dk
To: edvard_r@hotmail.com
Subject: Billig grus

Tak for din henvendelse via e-mail.

For specifik teknisk vejledning vedrørende produkter og behandlinger beder vi dig rette henvendelse til din nærmeste Flügger farver forretning, hvor personalet vil være i stand til at besvare eventuelle spørgsmål.

Generel vejledning finder du på www.flugger.dk hvor du ligeledes kan finde en fortegnelse over vores forretninger. Du kan også få anvist nærmeste forhandler på telefon: 70 15 15 05.

Med venlig hilsen
Flügger A/S

Tags: , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.