Børnene væk fra gaden

Email

Afsendt dato: 14/2 - 2001
To: skole-kultur@aalborg.dk
From: edvard_r@hotmail.com
Subject: Børnene væk fra gade

Kære modtager,

Jeg skriver her til jer for at høre om det skulle være muligt at få jer til at lave en undtagelse i skoleloven. Jeg er ikke helt filfreds med det system der anvendes i dag. Problemet er at de unger har alt for meget tid på deres hænder og derfor inddrager sig i meget alvorlig kriminalitet. Jeg vil gerne komme med et udemærket forslag, synes jeg selv, der måske kunne hjælpe jer i denne sag. Først er man nød til at skære ned på de unges fritid, altså tid hvor de ikke er i skolen. Derfor kunne man starte med at sende dem i skole om lørdagen. Måske bare en halv skoledag til at starte med. Så de ligesom kan vende sig til det. Men så senere simpelthen lave en helt skoledag mere i ugen. Det vil gøre at de unge derfor får flere lektier for og derfor bliver hjemme længere. Desuden er jeg sikker på at mange forældre vil nyde tiden lørdag formiddag uden deres børn.
Jeg håber at hører fra jer…

Edvard Rørdal


Svar

Intet

Tags: ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.