Nu er det (h)jul igen, far er fuld igen, og nyt(h)år varer måske lige til påske. Meget er der sket meget siden sidste års hyggelige aften hos Thomse og Tina. Nogle har fået et barn, det har nogle andre også… og vi er alle stadig spændte på, hvor Rune skal sove henne i år. Selv om at verdenen omkring os forandre os, selv om vi selv forandre os, så er det vigtig, at vi stadig forsøger at holde vores kære traditioner vedlige. Her taler jeg ikke kun og det kommende kommunalvalg, Putins helbred og prisen for et kilo torsk på havnen i Nibe, men jeg taler også om vores kære nyt(h)årsfestivitas.
Stilen for årets fest vil være efter den traditionelle Kratlusker ånd (DSHOIG), men det undgår nok ikke at få et tvist af kravlegår og tabte sutter (og flere bleskift end normalt). Det vil sige en hyggelig aften med fire retters solid menu tilberedt med gas og flamme af et muntert køkken, der er dresseret udelukkende vha. økologiske seletøj og brug af dild, damp og strip (meget effektivt til madlavning).
Er man ny i forhold til konceptet og tænkter “hvad er det der Kratlusker-style egentligt for noget?”, eller har man bare være fuld siden sidste Pirattogt, så kan man søge hjælp og støtte her http://galleri. kratlusker.dk/Nyt%E5r/ og her http://kratlusker.dk/?cat= 40.
Lokation
Deltagere
Positiver
Negativer
- Dennie
- Jes
- Marie
- Peter B
- Sara
- Tanja
Menu
Johnny Margrethe – kl 1800
- Svampe-Anja (aka. Champagne/Cava)
Forret (aka. Front Course) – kl 1845
- Diverse godt fra havet (femsat som en surprise)
- Brød
- Lidt salat (mest til pynt)
- Dressing
- Hvidvin
Hovedret (aka. Head Course)
- Steg (ca. 250-300 g per mand/dame)
- Kartofler
- Whiskey Sauce
- Brød
- Salat
- Rødvin
- Øl
Dessert
- Is, kage og frugt/bær
- Dessertvin
Aftenkaffe – kl ~2200
- Roulade (hjemmebagt af Mads og Niels)
- Kaffe
- Portvin
Midnat – kl ~2359
- Svampe-Anja
- Kramse-kage (hjemmebagt af Rune)
Tidsplan
Lørdag d. 29. dec. 2011
Søndag d. 30. dec. 2011
Mandag d. 31. dec. 2011
Søndag d. 1. jan. 2012
Budget
Igen i år kalkulerer vi med et budget på ca. 500 kr per person.
Tema
DSHOIG