Sig nærmer tiden, hvor vi nyt(h)år skal fejre. Det er ikke kun en glædelig højtid, men også en spændende højtid! Nogle har stemt på de røde, mens andre forsøger at gætte, hvor Rune skal sove i år. Heldigvis er vi nogle få rå, der kan og tør stå sammen for at holde traditionerne ved lige. I den forbindelse, skal vi have fundet frem til hvem og hvad, vi skal være til årets festivitas!
Stilen for årets festivitas er traditionen tro i Kratluskernes ånd (DSHOIG). Dette betyder normalt at Mads, Rune og undertegnede tilbereder en lille steg (læs: fire retters menu med det hele) kun ved hjælp af ild, salt og (næsten) økologiske kemikalier. Det ville også undre mig, hvis ikke der skulle være en enkelt røver-bandit, der havde medbragt en bordbombe eller to.
Er man ny i forhold til konceptet, eller er tiden bare gået for stærkt i det lille ledvogterhjem, så er der hjælp at hente lige her: http://galleri.kratlusker.dk/Nyt%E5r/ og her http://kratlusker.dk/?cat=40 .
Lokation
Deltagere
Listen opdateres løbende, som der kommer indmeldinger.
Positiver
Negativer
Menu
Johnny Margrethe – kl 1800
- Svampe-Anja (aka. Champagne/Cava)
Forret (aka. Front Course) – kl 1845
- Laks, rejer, krebs og kaviar (femsat som en surprise)
- Brød
- Lidt salat (mest til pynt)
- Dressing
- Hvidvin
Hovedret (aka. Head Course)
- Steg (ca. 250-300 g per mand/dame)
- Flødekartofler
- Whiskey Sauce
- Brød
- Salat (vha. Karen)
- Rødvin
- Øl
Dessert
- Hemmelighed der indeholder chokolade (vha. Tina)
- Dessertvin
Aftenkaffe – kl ~2200
- Roulade (hjemmebagt af Mads og Niels)
- Kaffe
- Portvin
Midnat – kl ~2359
- Svampe-Anja
- Kramse-kage (hjemmebag af Rune)
Tidsplan
Torsdag d. 29. dec. 2011
Fredag d. 30. dec. 2011
Lørdag d. 31. dec. 2011
Søndag d. 1. jan. 2012
Budget
Igen i år kalkulerer vi med et budget på 500 kr per person.
Tema
DSHOIG