Archive for the ‘Koncert’ Category

Jonny Hefty og Jøden på Skråen

mandag, marts 31st, 2014

Lørdag d. 29. marts 2014 spillede Jonny Hefty og JødenSkråen i Aalborg. Selv om man efterhånden er ved at være en Gammel Dreng, kan man stadig være Tung Som En Sten. Det er faktisk (efterhånden) sådan, som Kratluskere er flest.

Jonny Hefty og Jøden

Jonny Hefty og Jøden

Se flere billeder [HER].

Aalborg Metalfestival 2013

mandag, november 18th, 2013

I dagene torsdag d. 7. til lørdag d. 9. november 2013 blev der igen afholdt Aalborg Metalfestival på Studenterhuset. Selvfølgelig var Kratluskerne repræsenteret. Dog ikke alle dage, da vi efterhånden er ved at blive tykke og dovne.

At the Gates

Belphagor

Se flere billeder [HER]

Finntroll + TYR + Skalmõld på Voxhall

mandag, september 9th, 2013

Søndag d. 8. september 2013 spillede Finntroll, TYR og SkalmõldVoxhall. Kratluskerne holdt stolt den hedenske hammer højt og dansede en liflig finsk polka.

Finntroll

TYR

Se flere billeder [HER]

Red Warszawa på Studenterhuset

søndag, september 1st, 2013

Lørdag d. 24. august 2013 spillede Red Warszawa op til dans på Studenterhuset. Traditionen tro var Kratluskerne mødt op, og vi blev vist pænt stive. Mængden af blå mærker, dankortkvitteringer og dage med tømmermænd vidner om, at det var en god aften.

Red Warszawa

Red Warszawa

Se flere billeder [HER]

Deep Purple i Skovdalen

lørdag, august 24th, 2013

Torsdag d. 8. august 2013 spillede Deep Purple god klassisk solid rock i Skovdalen. Naturligvis var Kratluskerne repræsenteret ved koncerten.

Deep Purple

Se flere billeder [HER]

Headbanger Lounge + Ferocity på Stargate

torsdag, marts 28th, 2013

Vi har været til Headbanger Lounge kombineret med intimkoncert med Ferocity på Stargate. Det kunne bestemt godt anbefales.

Ferocity

Glade drenge til koncert

Se flere billeder [HER]