Indkøb til årets festligheder

Nørholm Købmand

Jonas langer varer over disken hos Nørholm Købmand

Så er indkøbene overstået efter en lang og anstrengende shoppetur, og vi er nu ved at være klar til festivitas.

Den udsendte flok bestod af Jonas, Lars K, Mads og Niels. Vi startede ved Nørholm Købmand, hvor vi traditionen tro købte øl, vin og diverse økologiske småting. Derefter gik turen gennem tågen til Metro, hvor de har meget store poser med alt – så dem købte vi.

Sådan nogle udskejelser skal naturligvis fejres med en lille pølle, så Jonas købte skinkestænger i brød og en Congo-bajer til hele flokken. Det var cremet! Mads var dog (som altid) så fræk, at han skulle to banditter i hullet, men så revnede det også. Hvad kan man så lære af det?

Velfortjent dobbelt frækkert i brød

Mads får sig en velfortjent dobbelt frækkert i brød efter en tur i Metro.

Thomas H blev i dag stiller over for udfordringen, at han skulle finde bordbomber med nøgne damer, en diller og politiske budskaber på. Vi er alle meget spændte på, hvad han ender med at finde frem til.

Der er allerede nu lagt en lille håndfuld billeder op på galleriet fra dagens løjer, som I kan finde lige her: http://korturl.dk/n4l

Skriv et svar