Trappe i grøn

Email

Afsendt dato: 15/2 - 2001
To: info@triptrap.dk
Subject: Trappe i grøn
From: edvard_r@hotmail.com

Kære Trip Trap,

Jeg har tidligere haft en trappe jeg har købt i Ikea. Jeg var ikke tilfeds med trappenskvalitet og skriver derfor til jer for at hører om I kan fremstille en specialdesignet trappe til mig. Det er en lidt speciel trappe, og det vil kræve en del at fremstille den tror jeg. Derfor spørger jeg jer på denne måde, før jeg kommer ind i jeres butik. Der er nemligt langt.
Trappen skal først og fremmest være grøn. Det skulle ikke være noget problem. Om ikke andet kan jeg nok male den selv. Men jeg vil gerne have den fremstillet i noget meget ru og uhøvlet træ. Årsagen hertil er at jeg går i nogle meget glatte hjemmesko og derfor ikke altid er i stand til at stå fast på min nuværende trappe. Er dette også muligt er jeg kun et enkelt krav mere. Det er nok noget mere krævende end de to foregående. Det er derfor jeg skriver til jer. Trappen skal nemlig gå nedaf. Jeg har ikke været i stand til at komme ned i min kælder det sidste halve år efter jeg fjernede den forrige. Er det overhovedet muligt at bygge en trappe der går ned af? Skal der noget dygtige arkitekter til denne opgave? Vil det blive dyrt?
Jeg håber at hører fra jer. Venlig hilsen
Edvard Rørdal


Svar

Modtaget dato: 7/3 - 2001
From: chr@timberman.dk
To: edvard_r@hotmail.com
Subject: Trappe i grøn

Kære Edvard.

Vi har læst din e-mail med interesse – men der er dog nogle uafklarede spørgsmål. Jeg vil derfor bede dig om et telefonnr. vi kan træffe dig på, og vi vil derefter ringe til dig for helt at kunne få afklaret situationen.

Umiddelbart lyder det som et projekt vi skulle kunne klare.

Med venlig hilsen

Timberman Denmark A/S

Charlotte Rask

Skriv et svar