Det tager faktisk kortere

Email

Afsendt dato: 25/3 - 2002
To: fakta@fakta.dk
From: edvard_r@hotmail.com
Subject: Det tager faktisk kortere

Hejsa Fakta!

Jeg kan godt lidt jer! I er meget hurtige! Jeg har en gang været i en Fakta hvor det kun tog 4½ minut. Og DET er altså hurtigt! Jeg er meget glad for de Marie Kiks I har sendt mig! Dem blev jeg meget underholdt af! Har I selv siddet og prikket huller I dem alle sammen?

Hvorfor er der nogle Fakta’er der ikke længere har åbent om søndagen? Det kunne jeg ellers godt lide! Nu tager det jo over 5 minutter at handle ind om søndagen. Og det er altså meget lang tid for mig, når jeg skal skynde mig, somme tider.

Ved I noget om hvornår I får tilbud på hjemmesko igen? Jeg er ved at have slidt huller i de gamle, og er kigger derfor intenst efter nogle nye hver gang der kommer et katalog ind af døren.

Håber meget på forhånd I kan hjælpe mig.

Venlig hilsen
Edvard Rørdal


Svar

Modtaget dato: 26/3 -2002
From: "Henrik Nygaard" Henrik.Nygaard@fakta.dk
To: "Edvard Rrdal" \ 
Subject: SV: Det tager faktisk kortere

Hej Edwald

Tak for din mail og de rosende ord om vores hastighed i butikkerne.

Jeg er ikke helt med på, hvad det er for nogle Maria Kiks vi har sendt dig???!!! I hvilken sammenhæng er det sket ?

Vi bestemmer desværre ikke selv, o vi vil ha’ åbent om søndagen eller ej. Det er lukkeloven som sætter begrænsningen for det. Hvis vi kunne, havde alle vores butikker nok åben om søndagen.

Mht. hjemmeskoene, er der ikke andet for end at du må følge med i vores reklamer. Jeg har ingen information om, hvilke varer der kunne tænkes at komme i den nærmeste fremtid.

Med venlig hilsen

Henrik. Fakta-webmaster

Skriv et svar